Nowa kuchnia śląska (gość: Łukasz Jurkiewicz) #TerazTo 18

23 października 2017 #TerazTo

Jaką lekcję można dać po roku prowadzenia restauracji? A także o tym czym jest fine dining i o rzeczach wartych obejrzenia w Mysłowicach rozmawiamy w osiemnastym odcinku #TerazTo.

Moim gościem jest Łukasz Jurkiewicz, właściciel restauracji Biała Gruba w Mysłowicach, Niekawiarni w Katowicach oraz agencji PR Pan Pikto.

#TerazTo 18

Jaką lekcję można dać po roku prowadzenia restauracji? A także o tym czym jest fine dining i o rzeczach wartych obejrzenia w Mysłowicach rozmawiamy w osiemnastym odcinku #TerazTo.

Moim gościem jest Łukasz Jurkiewicz, właściciel restauracji Biała Gruba w Mysłowicach, Niekawiarnia w Katowicach oraz agencji PR Pan Pikto.

Więcej informacji i wersja do słuchania ➡️ http://sebastianpyplacz.pl/nowa-kuchnia-slaska-gosc-lukasz-jurkiewicz-terazto-18/

Opublikowany przez TerazTo na 23 października 2017

Program #TerazTo jest dostępny także w formie audio. Podcast można subskrybować na iTunes, poprzez kanał RSS lub po prostu pobrać plik MP3.

Podobało się? Podaj dalej »

Nazywam się Sebastian Pypłacz, piszę z perspektywy mieszczucha, który interesuje się zarówno kulturą, jak i polityką. Staram się pokazywać, że oba te tematy nie są niczym tak strasznym ani nudnym, jak wielu sądzi.